Rólunk

Vállalkozásunkat több mint 10 éves nagykereskedelmi tapasztalat alapján hoztuk létre kiváló szakemberek segítségével.

Főbb profilunk éttermek, szállodák, zöldség-gyümölcs ellátása, melyet a hét minden napján hiánytalanul bizosítunk! A megnövekedett vásárlói igény miatt tevékenységi körünket bővítettük, cégünk elindította a házhozszállítást magánszemélyeknek, irodáknak, óvodáknak, kórházaknak és háztartások számára is!

Célunk a vásárlóink maradéktalan elégedettsége, ezért igyekszünk a megrendelt zöldséget, gyümölcsöt a szedéstől a lehető legrövidebb időn belül eljutattni partnereinkhez.

Közvetlen termelői kapcsolataink révén megpróbáljuk a lehető legmagasabb minőséget biztosítani! Kollégáink különös figyelmet fordítanak az optimális szállítási és tárolási körülményekre. Cégünknél egy 10 fős csapat dolgozik minden nap azért, hogy a megrendelt termékek mindig pontosan a kért időre hiánytalanul megérkezzenek.

2016-ban megnyitottuk első kiskereskedelmi üzletünket budán a 11. kerület szivében, mely azóta is szakadhatatlanul nap, mint nap egyre bővülő vásárlói körnek örvend! Üzletünk közreműködésével a nap közben felmerülő extra vásárlói/megrendelői igényeket azonnal ki tudjuk elégíteni, mellőzve ezzel a raktárkészletünkre való hagyatkozást!

Vállalkozásunk célja a mindennapos pontos időre történő szállítás a lehető legversenyképesebb áron hazai és európai termelőink piacáról.

Fő szempontunk a vásárlói elégedettség, melyért nap, mint nap csapatunkkal dolgozunk!

Partnereinket kiszolgáljuk vágott fűszernövényekkel illetve szárazáruval, melyet főleg a nagybani piacról szerzünk be vagy közvetlenül az őstermelőktől!

Szeretnénk olyan megbízható szolgáltatást nyújtani, ami által hosszútávú együttmüködést tudunk kialakítani!

GyümölcsBox Kft. csapata